diumenge, 8 de juny del 2014

CAMPIONAT CATALUNYA 2014 VETERANS

XV MEMORIAL ANDREU DOMÈNECH I PUJOL CAMPIONAT DE CATALUNYA 2014

Classificació cursa

VÍDEO FINAL DE LA CURSA PER JAVIER GRACIA

FOTOS PÒDIUM

FOTOS ARRIBADA I ALTRES, PER ANNA CID 

Gracies a tots per col·labora en el vídeo i les fotos


Cursa en línia, 942 m ascendents en 75 km. es puja els coll de Parpers 284 m.dues vagades i el Coll de Bordoi 312m.amb el collet 256 m,  22.3 km de pujades el temps del guanyador 1:55:36 h.

Organitzat pel CC Vilassar, amb el suport inestimable de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, Cos de Mossos d'Esquadra, Policia Local i ampli desplegament de voluntaris, s'ha celebrat l'edició 2014 del campionat de Catalunya de Ruta per a veterans 40, 50 i 60, prova tanmateix puntuable per el Rànquing 2014 de Veterans. La participació de 123 corredors masculins i una fèmina ha recorregut el colls de Parpers, Can Bordoi, El Collet i de nou Parpers, a cavall del Maresme i el Vallès Oriental. Salts del pilot des de l'inici de la cursa, primer de Santi Alentorn i després de Miguel Ángel Agüero aconseguint vora dos minuts d'avantatge, A Valldoriolf és on es forma l'escapada definitiva d'on sortiran els 17 corredors que disputaran la cursa, més tard 4 veterans 40 prenen la davantera, quedant 4 veterans 50 en el grup dels escollits. Santiago Sala del CC Olot, a poc de l'arribada, se'n va tot sol per proclamar-se nou campió de 40, el de 50 surt de l'esprint dels capdavanters, aconseguint-ho José Sánchez del CC Electroizas, el de 60 arribaria d'un altre grup, on Antonio Terrones del AE Génesis Cycling es faria amb un campionat més. 

Tinc de dir que per  a mi a set una sorpresa molt agradable la de José Sànchez, campió de 50, ja que els altres campions era previsible que guanyessin, felicitats als tres però en especial a José Sànchez. (J.Casado).

Podis
Categoria 40
Santiago Sala           C.C. Olot
Juan Carlos Medina   Pasqbikes
Diego Maya              RCB Motor Begues
Categoria 50
José Sánchez            Electroizas
José Nocete              Inmobilarias Leon
Federico Olmedillas   Pasqbikes
Categoria 60
Antonio Terrones       A.E. Genesis Cycling
Cristobal Maya           Galvesport Pinarello
Joan Manuel Borràs    C.C. Palleja

Crònica treta de la Web de la F.C.C.

10 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

sempre és una gran cursa la de Vilassar! i a més a més és on no ho faig malament del tot...quines apretades donant relleus després de Parpers de baixada...que erem una dotzena i només rellevavem 4 o 5...
a la recta de meta es va veure qui reté classe, molt bé Josep

Bluesbiker ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
JOSEP CASADO ha dit...

Lo important es que van gaudir de una cursa de les mes maca's que tenim en el calendari de Veterans,

Segurament alguns no van poguer fer relleus per falta de forces.

Tu també estas molt be, el Coll de Bordoi es ha on tu vas marxar de nosaltres, es aixi?, aquest port es molt dur per a tots.

Fins la pròxima Carles.

Anònim ha dit...

Albert pol, diu:
Em cal afegir la caiguda de la riera de la baixada de Can Bordoi, 6 corredors a prendre pel sac, un amb fractura d'húmer i l'altre el dijous l'operen de tíbia i peroné. Gràcies al Joan Badia per la seva actuació i al metge, treure la cama enganxada entre el pont i el quadre de la bici, amb els crits de dolor del Javi Carrasco, era acollonant.
Només he vingut a dues curses, elles han acabat amb plaques i claus a les cames de corredors. NO EM DEIXEU VENIR MÉS.

JOSEP CASADO ha dit...

Si tu fossis el culpable, si que no et deixaríem venir, però per sort tu no ets el culpable, es el ciclisme i el risc que te aquest esport com altres de velocitat, la casualitat a fet que dues vagades que vens dos accidents, la tercera no serà aixi.

Esperem que es recuperin els accidentats lo mes aviat possible i que quedin be, que es lo mes importat.

Bluesbiker ha dit...

ostres, no sabia que un dels accidentats era en Javi Carrasco...que és del meu equip AM BIKES...quan jo vaig passar feina vaig tenir a no caure amb l' estesa de gent que hi havia...vaig haver de posar peu a terra i em vaig tallar del grup, quasi connecto a dalt del collet, però em van faltar 15 segons!!! curiós, vaig pujar collet i quasi tot Parpers amb en Gasulla, el guanyador de El Prat, i gaire còmode no anava...(si ho llegeixes no t'enfadis, eh!)

Bluesbiker ha dit...

avui he parlat pel FB amb el Javi Carrasco, té trencades la meseta de la tíbia i el cap del peroné. l'operaven avui...
ell va caure perquè es va trobar la primera caiguda, o sigui que quasi va caure davant meu, perquè jo en vaig veure dos per terra i un rodolant...però prou feina vaig tenir a esquivar-los a tots!

Javier ha dit...

Este es mi segundo año con las carrerit-tas y me esta costando pero.....llegare con vosotros.
En el video que grabe por poco no sales Josep ( 50 y 60 ) ya que como vereis me faltaron 15m. para llegar arriba con el peloton .
Yo contento por verme la progresion .
Bueno aqui teneis el video desde la salida y hasta La Roca en http://youtu.be/eLkLMVVW1Ds
Javier Gracia c.c.collblanch

Bluesbiker ha dit...

gràcies per les fotos i el video!
Carles Nadal

JOSEP CASADO ha dit...

Gracies a tu per la participació en els teus comentaris, les fotos i el vídeo també agrair-li a Javier Gracia i a la Anna Cid fotos que entre tots podem fer un blog mes actiu.

Javier, el any que be el pas serà importat ja ho veuràs, ja aquest anys faràs una progressió que ja la estas fent que et servira per el any que be.

Gracies a tots.